~Live your life at the moment~

tiistai 5. helmikuuta 2013

USA calling



Tosiaan viikonloppuna bookattiin lennot New Yorkiin välille 18.2.–6.3.13. Suunnitelmissa meillä on viettää ensi alkuun kolmisen päivää Isossa Omenassa ja sitten jatkaa matkaa Baltimoreen. Siellä tulemmekin näillä näkymin viettämään suurimman osan ajasta. Lisäksi tarkoitus olisi piipahtaa myös Washington DC:ssä, jonne ei pitkä matka Baltimoresta olekaan. Katsotaan keksitäänkö vielä jotain muuta.

Tosiaan Baltimoressa tuttavamme ystävällisesti majoittavat meitä. Tapasimme kyseisen pariskunnan viime syksynä Luganossa, Sveitsissä eräässä hostellissa. Kauaakaan emme silloin ehtineet yhdessä aikaa viettää, kun matkamme jatkuivat siitä eri suuntiin. Nyt siis on tilaisuus tutustua paremmin. Saamme Baltimoressa myös auton käyttöön tarvittaessa, jännää! 

Alla on tämänhetkiset matkakustannuksemme:

Lennot                                        553€ per/hlö 
Esta –matkustuslupa                n. 10€ per/hlö


Lennot olivat melko tyyriit, mutta voiko muuta olettaakaan kuin näin lyhyellä varoitusajalla päätettiin lähteä. Lisäksi törsäsimme reilun kolmekymppiä enemmän halvimpiin lippuihin nähden, kun otimme Finnairin suorat meno-paluu lennot. Tämä puhtaasti siksi, että halusimme säästää aikaa ja muutenkin totesimme, että säästö ei ole välilaskun sisältävissä lennoissa niin suuri, että kannattaisi. Yleensä kyllä otamme aina ne halvimmat lennot, mutta tällä kertaa suorat lennot veivät voiton.

Huomenna ajattelimme mennä vaihtamaan matkavaluutaksi dollareita jo valmiiksi. Passit ja matkalippu odottelevat jo pöydällä. Ai miten niin ollaan ”vähän” innoissamme! Rinkat nyt sentään ovat vielä toistaiseksi varaston uumenissa..  

Alun perin meidän ei ollut edes tarkoitus lähteä nyt keväällä mihinkään reissuun, vaan säästellä rahaa ensi syksyn pidempää matkaa varten. Mutta kuinkas sitten kävikään, kun viestiteltiin meidän Baltimore tuttujen kanssa ja he lupasivat majoittaa meitä, niin eikös vaan liput varaukseen ja reissuun!

Kuvat: weheartit.com
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!