~Live your life at the moment~

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Tästä se alkaa!



Olemme Taija ja Jarno. Ikää meillä on mittarissa reilut parikymmentä molemmilla. Yhteisiä reissuja olemme tehneet jo useampia. Tähän asti olemme reissanneet Euroopan sisällä, mutta pian siihen tulee muutos. Opiskelut alkavat meillä molemmilla olla loppusuoralla, joten ensi syksynä olisi tarkoitus ottaa irtiotto arjesta täällä Suomessa ja suunnata pidemmäksi aikaa maailmalle.

Tästä vuodesta on jälleen tulossa matkailuntäyteinen. Parin viikon kuluttua on aika ottaa suunta kohti Amerikkaa. New York, Baltimore ja Washington D.C. kutsuvat. Oikeastaan pääpointti reissussa on mennä tervehtimään pariskuntaa, johon sattumalta törmäsimme viime syksynä Sveitsissä.  Majoitumme siis pääosin heidän luonaan Baltimoressa. Amerikan maalla vietämme 16 päivää. Aika on lyhyt, mutta niin paljon olisi nähtävää ja koettavaa.

Syksyllä olemme aikeissa suunnata joko Etelä-Amerikkaan tai Aasiaan. Ajatuksena olisi reissata niin pitkään kuin hyvältä tuntuu eli lähtiessä ei lyödä lukkoon paluupäivää!

Matkustamme pienellä budjetilla, kuitenkaan hauskuudesta tinkimättä. Pihistämme esimerkiksi majoituksissa ja ruokailussa, siten että hyödynnämme couchsurfingia ja kokkaamme ruokamme pääosin itse. Aktiviteeteista emme kuitenkaan suostu tinkimään. Pitäähän sitä jotain hauskaa aina välillä raaskia tehdä reissussakin!

Ennen viimeisintä reissuamme hankimme videokameran, joten reissuiltamme on luvassa myös videomateriaalia. Yksi reissu on kuvattuna ja seuraavaa odotellessa. 

Kuvat: weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!